Ο Αχιλλέας Λιαρμακόπουλος των Canadian Brass - Workshop Χαλκίνων

Ο Αχιλλέας Λιαρμακόπουλος επιστρέφει στο Ωδείο του, μετά από 15 χρόνια, για να διδάξει σε ένα μοναδικό Workshop για χάλκινα πνευστά.

Πολυβραβευμένος σολίστ σε διεθνείς διαγωνισμούς, μόνιμο μέλος των θρυλικών Canadian Brass, αλλά και συνεργαζόμενος τρομπονίστας των διάσημων Pink Martini.

Ξεκίνησε μαθήματα στο Ωδείο Φίλιππος Νάκας και είχε την τύχη - όπως λέει ο ίδιος - να έχει έναν καταπληκτικό δάσκαλο και εξαιρετικό τρομπονίστα, τον Παναγιώτη Στέφο. Συνέχισε με τον Κώστα Αυγερινό - εξαιρετικό επίσης δάσκαλο και τρομπονίστα - με τον οποίο πήρε και το δίπλωμά του, στα 17 του χρόνια, από το Ωδείο Φίλιππος Νάκας.

Την ίδια χρονιά πήγε στην Αμερική και έχτισε εκεί την καριέρα του, μετά από ανώτατες σπουδές που ξεκίνησαν στο San Francisco Conservatory of Music (Βachelor) όπου είχε καθηγητή τον Mark Lawrence, πρώτο τρομπόνι τότε της Συμφωνικής Ορχήστρας του San Francisco, θρύλο του τρομπονιού. Συνέχισε στο Curtis Institute of Music, στη Φιλαδέλφεια, (Diploma) και μετά στο Yale, από όπου πήρε το Master του. Όλες οι σπουδές του πραγματοποιήθηκαν με υποτροφίες από τις σχολές του, αλλά και από το ΙΚΥ και το Ίδρυμα Ωνάση.

Η προσωπική του δισκογραφία περιλαμβάνει τα CD “Tango Distinto”, “Discoveries”, “Trombone Atrevido” και το πιο πρόσφατο, το οποίο τιτλοφορείται "Ethereal".


http://www.onassis.org/onassis-magazine/issue-69/Ahilleas-Liarmakopoylos

http://fnm.com.gr/sinenteykseis/achilles-liarmakopoulos-synenteuxi/

https://achillestrombone.com/


Πέμπτη 25 Μαΐου 2017, ώρα 13:00 - 15:00

H παρακολούθηση είναι δωρεάν.

ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΑΥΛΙΩΝ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΝΑΚΑΣ
ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ 41 ΑΘΗΝΑ, ΤΗΛ.: 210 3634000

Μπορείτε, εάν το επιθυμείτε, να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας στον παρακάτω σύνδεσμο
(Aίτηση συμμετοχής): http://www.nakas.edu.gr/default.aspx?id=161&nid=6374