Έκθεση μουσικής φωτογραφίας

H Τέχνη της φωτογραφίας είναι ίσως η πιο επιδραστική και συγγενική Τέχνη της μουσικής. Σας περιμένουμε στο λιτό αλλά με "ήχο" περίπτερο-έκθεση του Ash In Art στο Ζάππειο 19-21/5/2017.

Σας περιμένουμε στο μουσικό περίπτερο-έκθεση του Ash In Art στο Ζάππειο 19-21/5/2017.

Oι φωτογραφίες-κάδρα του φωτορεπόρτερ Γιάννη Κανελλόπουλου και αυτές του Χρήστου Κισατζεκιάν από καλλιτέχνες και συναυλίες που έγιναν στη χώρα μας, τα κείμενα και οι φωτογραφίες του σκηνοθέτη Κώστα Κολλημένου για τους μουσικούς του δρόμου, οι νοσταλγικές εικόνες του Ιπποκράτη Ναυρίδη από το θρυλικό «Ρόδον», τα 10 εξώφυλλα ελληνικών άλμπουμ βινυλίου του συλλέκτη Γιάννη Αλεξίου, αυτά με τις πιο όμορφες φωτογραφίες, οι φωτογραφίες μόδας συνοδεία κάποιου μουσικού αξεσουάρ του τεχνικού ήχου –φωτογράφου Κωνσταντίνου Π. Κρίθυμου και οι φωτογραφίες άλλων συναυλιών, από κάποια στούντιο και τα backstage μουσικών εκδηλώσεων, των μελών της φωτογραφικής ομάδας του Ash In Art - Μιχάλη Μιχαηλίδη, Στέλιου Ανδρουλιδάκη, Γιώργου Βερναδάκη, Eveline Ziegler, Ιγνάτιου Κουρουβασίλη, Ξανθίππη Τσαουσίδου κ.α. - να αποτελούν το υλικό της έκθεσης που επιμελήθηκε ο Τάσος Μενεμενόγλου για το περίπτερο του Ash In Art στην Music World Expo | https://www.musicworldexpo.gr/ που θα πραγματοποιηθεί στο Ζάππειο Μέγαρο, 19-21 Μαϊου.

Παράλληλα, σας καλούμε στην σχετική συζήτηση που θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια της παραπάνω έκθεσης!

19-21 Μαΐου 2017 Ζάππειο Μέγαρο
Η έκθεση για τους επαγγελματίες του ήχου, του φωτισμού, των μουσικών & των Dj’s, επιστρέφει για δεύτερη χρονιά και θα ακουστεί δυνατότερα…

Τηλ. επικοινωνίας με το Ash In Art και το περίπτερό μας
2109216890 και 6948688829