Όλη η αλήθεια για τα συμπληρώματα διατροφής!

Το καλοκαίρι πλησιάζει και αρκετοί από εμάς ρίχνονται δυναμικά στη δίαιτα και στο γυμναστήριο με σκοπό να χάσουν τα περιττά κιλά και να αναδείξουν ένα καλλίγραμμο σώμα! Αλήθεια, τι είναι τα συμπληρώματα διατροφής και πώς μπορούν να μας βοηθήσουν να έχουμε ενέργεια, δύναμη και ένα αξιοζήλευτο σώμα! Είναι επικίνδυνα; Μπορούν να υποκαταστήσουν τη διατροφή μας και ποια είναι η σχέση τους με τα αναβολικά; Σε αυτά και σε πολλά άλλα ερωτήματα θα απαντήσουμε στο παραπάνω σεμινάριο.

Στον γνωστό και φιλόξενο χώρο του the Cube Athens θα απολαύσουμε τον καφέ μας και μετά το πέρας του σεμιναρίου θα ακολουθήσει ελεύθερη συζήτηση για όσους το επιθυμούν. Το κόστος είναι 10€ και η διάρκεια του σεμιναρίου είναι λίγο παραπάνω από 2 ώρες. Παρακαλούμε να πληρώσετε κατά την είσοδό σας στη γραμματεία και να γράψετε το email σας για να λάβετε έναν πολύ χρήσιμο και κατατοπιστικό οδηγό σχετικά με τα συμπληρώματα διατροφής.

Σχετικά με τον εισηγητή: ο Θανάσης Αθανασίου είναι Χημικός Μηχανικός ΕΜΠ με μεταπτυχιακές σπουδές στη βιοτεχνολογία, έχει ασχοληθεί εκτενώς με τα συμπληρώματα διατροφής, είναι επιχειρηματίας με έδρα την Κύπρο και η γυμναστική όπως και η αυτοβελτίωση γενικότερα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητάς του.

Musiclouds