Σεμινάριο σφραγίδας EX Libris /// Λούπες

Όλοι έχουμε κάποιο φίλο που κατά καιρούς δανείζεται ένα βιβλίο απο μας και μετά το τρώει η μαύρη τρύπα. Από την άλλη όλοι έχουμε και κάποιο φίλο που κάθε φορά που του ζητάμε να δανειστούμε ένα βιβλίο απο τη βιβλιοθήκη του μας καταχωρεί στο εκνευριστικό τεφτέρι του.
Για να μπεί ένα τέλος σε όλα αυτά, αποφασίσαμε να κάνουμε ένα θεματικό εργαστήριο σφραγίδας Ex Libris στο οποίο ο κάθε συμμετέχοντας θα φτιάξει την προσωπική του σφραγίδα ή θα κάνει μία δώρο στον εκνευριστικό του φίλο. Έτσι το βιβλίο θα επιστρέφει πάντα στον κάτοχο του με έναν τρόπο αν μη τι άλλο πιο κομψό.

Ex Libris στα λατινικά σημαίνει "εκ των βιβλίων του". Πρόκειται για μικρές σφραγίδες που μπαίνουν στην εσωτερική πλευρά του εξωφύλλου των βιβλίων και υποδηλώνουν ότι αυτά ανήκουν στην προσωπική μας βιβλιοθήκη.
Η θεματολογία ποικίλει, συνήθως όμως απεικονίζουν στοιχεία της προσωπικότητας, κάποια χαρακτηριστικά ή και τα γούστα του ιδιοκτήτη.
Το εργαστήριο αποτελείται απο δύο τρίωρες συναντήσεις. Στην πρώτη συνάντηση θα ασχοληθούμε με τη θεματολογία και το σχεδιασμό των Ex Libris και στη δεύτερη συνάντηση θα τα χάράξουμε.

///

Το σεμινάριο διαρκεί δύο τρίωρα

Τετάρτη 29/3, 18:30-21:30 και
Τετάρτη 5/4, 18:30-21:30

(περιορισμένες θέσεις)

///

Κόστος: 50€ (τα υλικά συμπεριλαμβάνονται στην τιμή)

Info και κρατήσεις θέσεων:
loupeslou@gmail.com
ή στο Inbox της σελίδας μας στο Facebook

Musiclouds