Δημιουργώντας ένα Eshop: Από την κατασκευή μέχρι την προώθηση

Η δημιουργία ενός ηλεκτρονικού καταστήματος μπορεί να μοιάζει βουνό, ειδικά όταν έρχεται μαζί με όλες τις υπόλοιπες υποχρεώσεις ενός επαγγελματία. Σε αυτό το δωρεάν σεμινάριο θα προσπαθήσουμε να απαντήσουμε σε συχνές ερωτήσεις που έχουν να κάνουμε με τους Server, το WordPress, το Magento ή τις διαφημίσεις του Facebook, βλέποντας δηλαδή ένα e-shop από την κατασκευή του μέχρι την προώθησή του.

Στην app2u ασχολούμαστε με τη δημιουργία και προώθηση ιστοσελίδων και η έδρα μας είναι στην Αθήνα και την Πάτρα. Η βασική μας λογική είναι ότι δουλεύουμε πολύ κοντά με τον πελάτη, θέλοντας να τον συμβουλεύσουμε για κάθε στάδιο της παρουσίας του στο διαδίκτυο.

Δείτε περισσότερα εδώ: https://app2u.gr/el/eshop

Το σεμινάριο απευθύνεται σε επιχειρήσεις που έχουν ή σκοπεύουν να αποκτήσουν ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop) και χωρίζεται σε δύο μέρη. Στο 1ο μέρος θα παρουσιαστούν τα συστατικά και τα βήματα για τη δημιουργία ενός επιτυχημένου e-shop, ενώ στο 2ο μέρος θα πραγματοποιηθεί κύκλος ερωτήσεων/απαντήσεων και συζήτηση για την απάντηση ερωτήσεων και αποριών.